Mitsubishi – De Lux

Mitsubishi De Luxe

MSZ-FH25VE/MUZ-FH25VE + MSZ-FH35VE/MUZ-FH35VE + MSZ-FH50VE/MUZ-FH50VE

Oldalfali Split Klíma, Légkondicionáló tulajdonságai:

Dc inverteres vezérlés
· Quick Clean Body
· MELCloud
· Kihűlés védelem
· Kábeles távvezérlés csatlakoztatható
· Automatikus légterelés
· Automatikus hűtés-fűtés átváltás
· I Save funkció
· Heti időzítő
· Econo Cool
· Időzítő
· Csendes működés
· Automatikus szellőző vezérlés
· Visszakapcsolás áramkimaradás után
· Plasma Quad Szűrő

Dc inverter
A Dc inverteres teljesítmény szabályozás rendkívűl magas hatékonyságot tesz lehetővé, miközben tökéletes komfortérzetet biztosít a hűtött helyiségben. A speciális szabályozó elektronikának és a különlegesen kialakított kompresszornak köszönhetően akár évi 30-40% energia megtakarítás is elérhető a hagyományos fix fordulatú berendezésekhez képest. A Dc inverteres technológia használatával lehetőség nyílik a kompresszor méretének, zajszintjének csökkentésére, teljesítményének és hatékonyságának növelésére.

Automatikus újraindulás
A berendezés pillanatnyi áramkimaradás vagy tartós áramszünet után is automatikusan újraindul a korábbi beállításoknak megfelelően.

MELCloud
Az új WIFI-adapter klímaberendezések okostelefonnal, táblagépekkel vagy személyi számítógépekkel történő távirányítására szolgál. Egy saját fejlesztésű szoftveren keresztül a Felhasználó számára átfogó adatok állnak rendelkezésre a klímatechnika működtetésére. A szoftver lehetővé teszi a klímaberendezés beállításainak egyszerű megjelenítését a gazdaságos üzemeltetés biztosítására és emellett többnyelvű kezelői felülettel rendelkezik.

Quick Clean Body
E különleges házkialakítással lehetővé vált a berendezés kis erőfeszítéssel történő belső tisztítása. A levegő kimenetek egyszerűen felhajthatók oldalra, így könnyen hozzáférhetővé válik a hőcserélő, a szellőztető henger és a kondenzátum tartály.

I Save funkció
Az I Save funkció segítségével lehetősége van klímaprofilokat készíteni, amelyek a klímakészülék elment és azokat bármikor tetszés szerint betöltheti.


Fogyasztói ár, 2.5kW: 366.000,-Fogyasztói ár, 3.5kW: 428.000,-Fogyasztói ár, 5.0kW: 528.000,-