RCOOL Solo Multi – Free Match

Integrált Wi-Fi vezérlés


A beépített Wi-Fi modul lehetővé teszi, hogy internetkapcsolattal rendelkező okostelefonjával, tabletjével vezérelje és távolról is elérhesse a készüléket.


Kedvezményes áramdíj (H-tarifa) igénybevételére alkalmas


A H-tarifa célja, hogy a hőszivattyúk és a napenergiából és egyéb megújuló energiaforrásból kiépített fűtési rendszerek esetén, a hő ellátást biztosító berendezések működését közvetlenül szolgáló készülékek (pl. hőszivattyúk, kompresszorok, automatikák, stb.) áramfogyasztását egy kedvezőbb áru tarifa felhasználásával lehessen biztosítani. A H-tarifára csatlakoztatott berendezések csak külön erre a célra kialakított nem leválasztható áramkörre kapcsolhatók. Az áramszolgáltató által biztosított kéttarifás kialakítású mérőberendezés szükséges. Az A1 normál és a B éjszakai tarifára is igényt tarthat a fogyasztó a H-tarifa alkalmazása mellett. A H-tarifa csak fűtési szezonban vehető igénybe. A H-tarifa igényléséhez fel kell venni az áramszolgáltatóval a kapcsolatot és a szükséges dokumentumokat ki kell tölteni, H-tarifaigénylő lap, a csatlakoztatni kívánt berendezések adatlapja stb. A szükséges dokumentumokkal és azok kitöltésével kapcsolatban bővebben tájékozódhat a szolgáltatója honlapján.


Extra csendes üzemmód (Silence)


A mindössze 19 dBA hangnyomás mellett zavartalanul kikapcsolódhat és pihenhet.


​​

Éjszakai üzemmód


A készülék hűtéskor megemeli, illetve fűtéskor csökkenti a hőmérsékletet a megfelelő komfort érzetért és pihentető alvásért.


4 irányú automata légbefúvás (4D AirFlow )


A készülék a légterelő lamellák horizontális és vertikális, motoros mozgatásával egyenletes légelosztást és légáramot nyújt, hogy a helyiség minden sarkában az ön által kívánt hőmérséklet legyen. Mindezt kényelmesen, távszabályzó segítségével tudja beállítani.


Turbo hűtés üzemmód


Maximális teljesítmény egy gombnyomásra. Nagyobb légáram – gyorsabb hűtés! Hűtse le a helyiséget a lehető legrövidebb idő alatt!


Öndiagnosztika


A készülék a bekapcsoláskor ellenőrzi a működéshez szükséges funkciókat. Probléma esetén a LED kijelzőn megjelenik egy hibakód, amely megkönnyíti a hibakeresést és a karbantartást.


Átvilágító előlapi LED-es kijelzés


Az előlapon átvilágító hőmérséklet kijelző diszkréten mutatja a beállított értéket, amely igény szerint ki- és bekapcsolható. A LED-es megvilágítás rejtve, az előlap mögött található.


Páramentesítés


Csökkenti a páratartalmat és javítja a közérzetet! Mindezt a hőmérséklet jelentős változtatása nélkül. A levegő páramentesítésével csökkenthető a penész kialakulása is! Nyitható távirányító háttérvilágítássalés extra funkciókkal


Időzített ki- és bekapcsolás bármely napszakban


Intelligens előfűtés a maximális komfortézetért


Automatikus újraindítás áramszünet esetén


iFeel hőérzékelő a távvezérlőben


24 órás időzítő


Ki- és bekapcsolás az ön igényeinek megfelelően a nap 24 órájában bármikor.


Intelligens előfűtés


A fűtés bekapcsolásakor a beltéri egység csak azután indul el, miután felmelegítette a hőcserélőt. Így a készülék a beállított hőmérsékletnek megfelelő levegőt fúj, és ezzel megakadályozza a kellemetlen komfortérzetet. Automatikus újraindítás áramszünet esetén A készülék áramkimaradás után a korábbi beállításoknak megfelelően indul újra.


iFeel / follow me


A készülék a hőmérsékletet a távirányítóban elhelyezett hőérzékelő alapján érzékeli. Helyezze a távirányítót oda, ahol ön tartózkodik, így a készülék az ön igényének megfelelően hűti, vagy fűti a helyiséget.


Energiatakarékos üzemmód (ECO)


A készülék ECO üzemmódban, gazdaságos működésre kapcsol (alacsonyabb motorfordulat), így kevesebb energiát használ fel.


Intelligens leolvasztás


A készülék optimalizálja a leolvasztási ciklusokat, így maximalizálja a fűtési teljesítményt. Vagyis csak akkor kezdi el a ciklust, amikor ténylegesen szükséges.


Mosható por filter​


A készülékben található porszűrők tisztábbá teszik a levegőt a mindennapi használat közben.


PM 2.5 filter


A PM 2.5 szűrő csökkenti a levegő szállópor tartalmát.


Silver Ion filter


Az ezüst ion szűrő nagy hatékonysággal szűri ki a keringő levegőből a baktériumokat, mikrobiológiai organizmusokat, úgy mint gombák, spórák, vírusok valamint allergének.


Golden Fin


Az elpárologtató lamellái aranyozott bevonattal vannak ellátva, melyek lassítják a baktériumok, gombák megtelepedését.


Filter Dirty Alarm


Porszűrő szennyezettségére figyelmeztető funkció – A készülék 360 üzemóra után figyelmeztet a porszűrő tisztítására.


Öntisztító funkció


A készülék a helyiség levegőjében lévő pára (kondenzáció) segítségével „átmossa”, majd leszárítja a beltéri egység hőcserélőjét, ezzel megakadályozza a baktériumok elterjedését és a kellemetlen szagok kialakulását.


Anti-Fungus funkció*


A készülék, a kikapcsolást követően néhány perc alatt automatikusan leszárítja a beltéri egység hőcserélőjét, ezáltal csökkentve a nem kívánt gombásodás kialakulásának esélyét.(Csak hűtés és párátlanító üzemmódban.) Fent felsorolt tulajdonságokkal kapcsolatban további információkhoz juthat RCOOL Display Multi modellünk kezelési kézikönyvéből, melyet szükség esetén letölthet oldalunkról.Felhívjuk figyelmét, hogy a gyártó fenntartja a konstrukció és a felszereltség megváltoztatásának jogát. Fenti adatok tájékoztató jellegűek, a konkrét kialakítás ezektől eltérő lehet.