Mitsubishi – Zen

Mitsubishi Zen MSZ-EF25VGB/MUZ-EF25VGB Oldalfali Split Klíma, Légkondicionáló tulajdonságai:

Dc inverteres vezérlés
MELCloud
Kihűlés védelem
Gyors hűtés
Automatikus öntisztítás
Porszűrő
I Save funkció
Heti időzítő
Econo Cool
Időzítő
Csendes működés
Öndiagnosztika
Visszakapcsolás áramkimaradás után
Párátlanítás

Dc inverter

A Dc inverteres teljesítmény szabályozás rendkívűl magas hatékonyságot tesz lehetővé, miközben tökéletes komfortérzetet biztosít a hűtött helyiségben. A speciális szabályozó elektronikának és a különlegesen kialakított kompresszornak köszönhetően akár évi 30-40% energia megtakarítás is elérhető a hagyományos fix fordulatú berendezésekhez képest. A Dc inverteres technológia használatával lehetőség nyílik a kompresszor méretének, zajszintjének csökkentésére, teljesítményének és hatékonyságának növelésére.

Automatikus újraindulás

A berendezés pillanatnyi áramkimaradás vagy tartós áramszünet után is automatikusan újraindul a korábbi beállításoknak megfelelően.

MELCloud

Az új WIFI-adapter klímaberendezések okostelefonnal, táblagépekkel vagy személyi számítógépekkel történő távirányítására szolgál. Egy saját fejlesztésű szoftveren keresztül a Felhasználó számára átfogó adatok állnak rendelkezésre a klímatechnika működtetésére. A szoftver lehetővé teszi a klímaberendezés beállításainak egyszerű megjelenítését a gazdaságos üzemeltetés biztosítására és emellett többnyelvű kezelői felülettel rendelkezik.

I Save funkció

Az I Save funkció segítségével lehetősége van klímaprofilokat készíteni, amelyek a klímakészülék elment és azokat bármikor tetszés szerint betöltheti.


Fogyasztói ár, 2.5kW: 352.000,-Fogyasztói ár, 3.5kW: 400.000,-Fogyasztói ár, 4.2kW: 449.000,-Fogyasztói ár, 5.0kW: 499.000,-